Haber

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Douglas Tanque’nin ayrılışına olumlu bakıyor

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımla yollarını ayıran Douglas Tanque’nin gidişiyle ilgili ise, “İnşallah yarın akşama kadar o mevkide önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Tanque’nin ayrılışı bizim için olumsuz değil. Olumlu dönüş alacağını düşünüyorum.”

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Pazar günü Boluspor deplasmanında karşılaşacak Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Boluspor deplasman maçlarının her zaman zor olduğunu belirten Sağlam, “Boluspor’un ligdeki sıralaması ne olursa olsun Bolu deplasman maçları her zaman zor olmuştur. Bir de normal rakibimizin son haftalarda ortaya çıkmasını ve play-off’u da eklersek Her zamanki rakibimizin “Bu tezimiz varken aynı zamanda binlerce, onbinlerce insanı sevindirecek, bu kadar insanın 14 yıllık hayalini sona erdirecek çok güzel bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda hata yapıp geri kalmak istemiyoruz” dedi.

“Şampiyonluk mücadelemizi sürdüreceğimizi düşünüyorum”

Ertuğrul Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk Manisa maçı sonrası oyuncularımızla konuştuk; her maç bizim için final, her maç şampiyonluk maçı. Bu doğrultuda 3 maçlık bir seri oluşturduk. Bu galibiyet serisini olabildiğince uzatmak istiyoruz. .Her maça galibiyet ve 3 puan mottosuyla çıkacağız ve her maçı kendine göre farklı kılacağız.Ayrı yaşayıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.Boluspor’un öne çıkan özellikleri ve zayıf yönleri var.Onların üzerinde çalışıyoruz, analiz ediyoruz. Antrenmanlarda da bunların üzerinde çalışacağız. Oyuncularımız gerçekten iddialı. Artık durumu ciddi anlamda anlamış durumdalar. Çocuklarımız hafta sonu çıkıp gereğini yapacak, sorumluluk alacak. Şampiyonluk mücadelemize ve yarışımıza güzel bir galibiyetle, kayıpsız devam edeceğiz.”

“Tanque sorunumuz vardı, gitti”

Antalya kampında sakatlanan Oğuz Ceylan’ın bir süre takımda olamayacağını hatırlatan Sağlam, “U19 takımımızla dün oynadığımız maçta oynattık. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Onun aramıza katılmasından da mutluyuz. Bunun dışında Giorgi’nin de aramıza katılması bizim için mutluluktur.” “İnşallah uzun zamandır beklediğimiz orta saha eksiğimizi giderir. Natürel bu eksikliği giderirken bir yandan da Tanque sorunu yaşadık ve o gitti. Doğal olarak biz de önümüze bakmalıyız. geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

“Takımımıza önemli bir oyuncuyu katmak istiyoruz”

Sağlam, ‘Douglas Tanque’nin gidişi uzun vadede sorun yaratır mı?’ Soruyu şöyle yanıtladı: “İnşallah yarın akşama kadar o mevkiye değerli bir oyuncuyu takımımıza katmak istiyoruz. Bir oyuncu alacağız. Bu tür durumları ve krizleri fırsata çevirmek açısından bunu olumlu değerlendireceğimizi düşünüyorum. Tanque’nin Ayrılması bizim için olumsuz değil, olumlu bir şekilde döneceğini düşünüyorum.” Geri gelecektir, öyle düşünüyorum. Zamanlama elbette kötüydü ama krize dönüşmeden bu tür durumları avantaja çevirmek için fırsat olarak kullanmamalıyız. Davaya odaklanan insanlar, hedefe odaklanan insanlar bu gibi durumları kendi çıkarlarına kullanmayı başaranlardır. Bunu da yapacağız, kimsenin endişesi olmasın. “Hafta sonu o pozisyonda kullanacağımız arkadaşlarımız var. Herkes sorumluluğun bilincinde. 1 koşacaklarsa 3 koşacaklar ve kısa vadede bu haftayı olumsuzluk yaşamadan atlatacağız” Bu durumdan etkilendik, umarım gerisi bizim için çok daha uygun olur.” – KOCAELİ

haberseyhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu