Yaşam

Pokemon’un Yeni Kısa Filmi Yayınlandı

Pokemon için yeni yıla özel hazırlanan kısa film yayınlandı. Yeni proje izleyicilerden tam not almayı başardı.

Pokemon ilk çıktığı yıldan günümüze kadar popülerliğini korumayı başarmıştır. Son olarak farklı oyunlara, dizilere, filmlere ve projelere uyarlanan Pokemon için kısa film hazırlandı. Dakikalarca sürmesine rağmen büyük beğeni toplayan kısa filmin film olarak hazırlanması bile istendi.

Ay Yeni Yılı Pokemon Kısa Filmi

Pokemon için Ay Yeni Yılı’nı kutlamak amacıyla hazırlanan anime tarzı kısa film, Asya bölgesinde büyük ilgi gördü. Çin, Kore ve Vietnam gibi Asya ülkelerinde Ay Yeni Yılı çok değerli olduğundan, bu temanın kullanıldığı Pokemon kısa filmi de izleyiciyi etkilemeyi başardı.

Pokemon’un Yeni Kısa Filmi Yayınlandı

10 Şubat’ta başlayan kutlamalara paralel olarak gösterilen Pokemon’un kısa filmi Tadaima adını aldı. Ben Came adıyla Türkçeye çevrilebilecek kısa film YouTube’da yayınlandı. Resmi kanallar aracılığıyla izleyicilere sunulan kısa filmde Pokemon’un insanlar gibi günlük görevleri yaptığını görüyoruz.

Pokemon Tadaima’nın Konusu Nedir?

Tadaima’da insanlar gibi çalışan ve insanların günlük hayatta yaşadığı zorlukları yaşayan Pokemonlar da Ay Yeni Yılı’nı kutlamak için hazırlık yapıyor. Ay Yeni Yılı’na hazırlanırken mutlu anlar yaşayan Pokemon, bu kısa filmle insanlarla daha yakın temas kuruyor. Pokemon kısa filmini izleyenler sosyal medyada da Pokemonlar normal hayatta yaşasaydı gibi sorular sordu.

ahlatajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu