Yaşam

Vivo X Murat Boz işbirliğinin ilk reklam filmi yayında.

Akıllı telefon sektörünün yenilikçi markası vivo’nun başrolünü ünlü müzisyen ve oyuncu Murat Boz’la paylaştığı ilk reklam filmi seyirciyle buluştu. Murat Boz ve vivo işbirliğiyle hayata geçirilen ilk ticari sinema, tüketicileri hayatı ve keyifli anları kutlamaya davet ediyor.

vivo’nun V29 Serisi için Murat Boz ile yaptığı iş birliği. “Hayat Kutlamaya Değer” Kampanyanın duyuru ve teaser görüntülerinin ardından ilk ticari sinema 7 Ağustos’ta seyirciyle buluştu. Sinemada ünlü sanatçı Murat Boz’a Boz ailesinin küçük ve sevimli üyesi Bozzi eşlik ediyor. Filmde Bozzi’nin doğum gününü kutlayan Murat Boz, köpeğiyle yaşadığı mutlu anları vivo V29 Lite akıllı telefonuyla ölümsüzleştiriyor. Sinema, Boz’un “Hayat birlikte olduğumuz her anı kutlamaya değer” sözleriyle sona erer.

Murat Boz’dan özel kompozisyon: Çek vivo ile hayatı kutlayın!

V29 Lite’ın ilk reklam filminin müziklerinde de Murat Boz’un imzası var. Çekimler sırasında yeteneğini gösteren Boz, sette reklamda kullanılan müzikleri besteledi. Çekimlerin ardından Boz, bu beste için stüdyoda kayıt yaptı. Reklam müzikleri ve stüdyo kayıtları tamamlanarak sinemaya eklendi.

Vivo tarafından “Hayat Kutlamaya Değer” sloganıyla insanlara hayatın zevklerini hatırlatmayı ve geleceğe umut vermeyi amaçlayan kampanya kapsamında Boz’un yeni reklam filmlerinde kamera karşısına geçmesi bekleniyor. önümüzdeki günler

Uygun fiyatlı şık telefon vivo V29 Lite ile “Hayat Kutlamaya Değer”

Şık tasarımı, malzeme kalitesi ve güçlü kamera performansı ile öne çıkan V Serisinin yeni üyesi V29 Lite, orta segment akıllı telefonlarda bir ilk olan 120 Hz kavisli AMOLED ekranı ile tüketicilere estetik ve konforlu bir telefon deneyimi sunuyor. . Rakiplerini geride bırakan güçlü kamera ve fotoğraf özellikleriyle bütçe dostu V29 Lite, en keyifli anları ölümsüzleştiriyor ve hayatın her an yaşanmaya değer olduğunu tüketicilere hatırlatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu