Haber

Üsküdar’da balkondan kavgayı izlerken vurularak öldü: 10 kişi yakalandı

Üsküdar’da balkondan kavgayı izlerken vurularak öldü: 10 kişi yakalandı

İSTANBUL – Üsküdar’da iki kümenin ortasında çıkan silahlı kavgada atılan kurşunlardan biri, kavgayı evinin balkonundan izleyen vatandaşa isabet etti. Yaralanan vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak yakalanan 10 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üsküdar’ın Selami Ali Mahallesi’nde 12 Haziran Pazartesi günü saat 00.45 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre iki grup sokakta silahlı kavga etti. Kavga sırasında sıkılan kurşunlardan biri, kavgayı evinin balkonundan izleyen Fahrettin Turun’a isabet etti. Sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Tıbbın hayatını kaybetti.

Olaya karıştığı belirlenen NK ve GK, polis ekiplerinin yaptığı saha çalışmasıyla olay yerinde yakalandı. Şahıslar hakkında yapılan sorguda M.İ.K. ile OO isimli şahısların kızların sorunu nedeniyle tartıştığı ve bu nedenle arbede çıktığı anlaşıldı. M.İ.K. ve OO isimli şahıslar aynı gün polis tarafından yakalandı. Olay yerinde 1 adet dolu kovan, 2 adet boş kovan ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Çalışmaların devamında F.İ. N.Ö.C isimli bir bayanla EP. ve AK şahıslar aynı gün yakalandı. Olayda kullanılan silahla FK isimli şahıs 13 Haziran’da, EY isimli şahıs ise 14 Haziran’da yakalandı.

Konuyla ilgili yakalanan zanlılardan M.İ.K. ve OO isimli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Adli makamlara sevk edilen diğer şüphelilerden NK, GK, EP ve F.İ. kişiler serbest bırakıldı. Adı geçen şahıslar hakkında AK ve NOC isimli kontrol kararları alındı. FK ve EY isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

haber-cifteler.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu