Haber

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Necmettin Erbakan’ın Mezarını Ziyaret Etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti. Aydın ziyaret etti; “Tam 55 yıldır bunu bayrağımız ve temelimiz yaptık. Önce ahlak ve maneviyat, sonra adalet, üretim, kalkınma ve adil dağıtım anlayışıyla yola çıkan bir hareketin temsilcisiyiz. Bizi biz yapan en temel anlayış. Önce ahlakın, maneviyatın yaklaşımı farklı. Biz farklı bir İstanbuluz.” “Bunun mümkün olduğuna, İstanbul’da başka bir hayatın mümkün olduğuna inancımız kuvvetli ve kampanya sürecimizi de bu inançla yöneteceğiz ve umarım başka bir İstanbul’un mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, seçim faaliyetleri kapsamında Esenler Fatih İlçesi’ndeki Cuma pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Burada pazarcıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Aydın, cuma namazını kılmak için Zeytinburnu’ndaki Merkezefendi Camii’ne gitti.

Aydın, cuma namazının ardından Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi belediye başkan adayları Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı İsmail Acar, Kağıthane Belediye Başkan Adayı Halid Özgür Atak, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Turgut Sahtiyan ile parti temsilcileri ve eski Başbakan Necmettin Erbakan. Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti.

Mezar ziyaretinin ardından açıklama yapan Aydın, şunları söyledi:

“Erbakan hocamız ‘Yeni bir Türkiye, yeni bir dünya’ diyerek her birimizin adım adım üzerinde çalıştığı büyük bir davayı bize emanet etti. Saadet Partisi olarak en temel düsturumuz: Önce ahlak ve maneviyat. Ahlak ve Maneviyat her şeyin ön şartıdır. 55 yıldır bu işi yapıyoruz.” Biz bunu işaretledik ve bunu temel aldık. Bizler ahlak ve maneviyat, ardından adalet, üretim, kalkınma ve adil dağıtım anlayışıyla yola çıkan bir hareketin temsilcileriyiz. Türkiye olarak tarihi bir seçimin arifesindeyiz. Şüphesiz tüm siyasi partiler halkımız için çabalayacak, sonuç alacaktır; Halkımızın oyu satın almak isteyecekler ama bizi farklı kılan en temel anlayış önce ahlak ve maneviyat yaklaşımıdır. Başka bir İstanbul’un mümkün olduğuna, İstanbul’da başka bir yaşamın mümkün olduğuna dair güçlü bir inanç getiriyoruz ve kampanya sürecimizi de bu inançla yönetip, bir başka İstanbul’u inşa etmeyi ümit ediyoruz. “Bunun mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu