Haber

Keçiören Belediyesi’nden Seyyar Mutfaklı Aşevi

Keçiören Belediyesi, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta seyyar mutfak konuşlandırarak açtığı aşevi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Belediyenin görevlendirdiği aşçılar ve yemek dağıtım görevlilerinin hummalı çalışmasıyla günlerdir yöre halkına, arama kurtarma ekiplerine ve istekli vatandaşlara iki sıcak yemek dağıtıldı. Gruplar ayrıca ara öğün olarak sıcak çorba servis ederler.

Yaşanan deprem felaketinin ardından Kahramanmaraş merkezde Devlet Su İşleri 20’nci Bölge Müdürlüğü’ne aşevi kurduklarını ve burada vatandaşlara sıcak yemek ikramı yaptıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Burası burası. Uzun süredir devam eden bir afet ve afet… Bölgede acilen aşevimizi kurduk.

Günde iki öğün sıcak yemek vererek hem depremzedelerimize hem de arama kurtarma alanında hizmet veren sadık gruplarımıza hizmet veriyoruz. Ayrıca ramazan ayı ile ilgili çalışmalarımız var. 4 ilimizde Ramazan çadırı kurarak mübarek ayda vatandaşlarımıza sıcacık iftar sofraları sunacağız. Bu emeğe destek olan, emek veren, yüreği ve yüreğiyle herkese teşekkür ediyorum” dedi. dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu