Haber

DİNLİ EVLİ KOCASININ OĞLU İLE TARTIŞTIKTAN SONRA KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ.

KARAMAN’da Kamuran K. (42), ilk eşinden olan oğlu Kemal K. (22) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştığı dini nikahlı eşi Sedat Kurt’u (45) kalbinden bıçakladı. Sedat Kurt kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polise verdiği ilk ifadede eşini öldürdüğünü itiraf eden Kamuran K. ile oğlu Kemal K gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Ferhat Şarlak Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. 5 katlı apartmanın 3’üncü katından gürültü sesi geldiğini duyan komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, kalbinden bıçakla yaralanan Sedat Kurt’a evde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedat Kurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cinayet masası ve olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Kamuran K.’nin polise verdiği ilk ifadede, ilk eşinden olan oğluyla tartışan dini nikahlı kocası Sedat Kurt’u bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Polis, incelemelerinin ardından Kamuran K. ile oğlu Kemal K.’yi gözaltına aldı. Anne ve oğlu, hastanede sağlık kontrolünden geçirilirken, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu