Yaşam

Aldatıldığı iddia edilen Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti birlikte dans etti

2016 yılında Neslihan Atagül ile dünyaevine giren Kadir Doğulu’nun Çeşme’de gittiği eğlence mekanlarında bayanlarla samimi görüntüleri. dergi gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerin ardından boşandıkları iddia edilen çift, verdikleri ifadede iddiayı yalanladı. Önceki gün Bakü’ye giden ikilinin ayrılık iddialarına son verecek bir video ortaya çıktı.

ADAYLARDA DANS ETTİLER

Görüntülerin ardından Kadıköy’de el ele görüntülenen çift, önceki gün yurt dışına çıkarak arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Boşanma tezleriyle gündemden düşmeyen ikili, Bakü’de bir restoranda samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi. Görüntülerde etraftakilere aldırış etmeden dans ettikleri görülen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, daha sonra birbirlerine sarılarak kol kola oturdu. Bu sahnelerle ikili boşanma tezlerine son noktayı koymuş oldu.

NE OLDU?

Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde gittiği ziyafet mekanında hanımlarla dans ederken görüntülendi. Teze göre; Yerde bulunan Aras Bulut, arkadaşı Kadir Doğulu’yu İynem’den uyardı. İynemli’nin uyarılarını dikkate almayan oyuncu, maçına kaldığı yerden devam etti. Görüntülerin ardından Birsen Altuntaş’a açıklama yapan Doğulu, “Sosyal medya benim ilgi alanım değil” diyerek yerde sohbet ettiği genç bayanın görüntülerine ekledi, “Sanırım Bu görüntüleri bu şekilde yayan kişi bana yaklaşmak isteyip de yaklaşamayınca böyle davranan bir kişidir.O gün o kadın dışında 80 kişi ile görüştüm.İsteyenle sohbet ederim. benimle konuşmak için, bir dertleri varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Nerede, ne zaman olduğu önemli değil” diyen Neslihan Atagül, ‘Gürültülü bir ortamda normal bir sohbettir’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu